Vijveraanleg

Genieten bij het water, fonteingeklater, zingende vogels en genieten van het leven in het water. Een vijver straalt rust uit. 
Wanneer een vijver op de juiste manier wordt aangelegd is het de kroon op uw tuin.
U kunt bij ons niet alleen terecht voor het ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin maar ook voor de aanleg van vijvers.

De aanleg van een vijver wordt vaak onderschat. Het is meer dan alleen een gat in de grond gevuld met water. Het is heel belangrijk om nog voordat u een vijver aan gaat leggen, u te gaan verdiepen in de wereld van de vijver. Want waar moet u voor kiezen? Wilt u vissen in de vijver? Wilt u kunnen zwemmen? Waar moet de vijver komen te liggen? Staan er bomen bij de toekomstige vijver?Er zijn veel verschillende soorten vijvers. U kunt onder andere kiezen voor een strakke moderne vijver, een klassieke vijver of zelfs voor een natuurlijke vijver.
Wij kunnen u adviseren over het type vijver welke het beste bij u past en welke beplanting in de vijver kan worden gebruikt.

Hoveniersbedrijf Dennis Snijders maakt uw vijver naar wens en levert alle materialen die daarvoor nodig zijn zoals folie, filtersystemen, vlonderhout, randafwerking, ornamenten, rotsen, verlichting, enz.

Ons bedrijf verzorgt voor u het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en de verzorging van uw vijver.