Tuinaanleg

Uw tuin kan door ons bedrijf worden aangelegd volgens een door u of ons gekozen ontwerp, eventueel in samenwerking met een tuinachitect. Het aanleggen van een tuin vereist een goede voorbereiding. Het ontwerp zal vakkundig worden aangelegd met gebruikmaking van goede materialen. Naast het afgraven, beplanten en inzaaien kunnen wij ook de aanleg van vijvers en straatwerk voor u verzorgen. Een tuin aanleggen is een vak, een door een vakman aangelegde tuin herkent u direct. De aard van de werkzaamheden vraagt namelijk om goed opgeleide mensen, die met precisie hun 'schop in de grond' zetten.
Wilt u uw bestaande tuin opnieuw inrichten? Denkt u erover uw nog aan te leggen tuin door een vakkundig en creatief hovenier onder handen te laten nemen? Hoveniersbedrijf Snijders staat voor u klaar. Met oog voor sfeer en detail leggen wij uw tuin aan. Pasklaar, volgens het afgesproken tuinontwerp, 
in overleg met u, zoals u dat wenst!
 

IMG_7756 DSC00348 DSC00353 DSC00354 DSC00356 IMG_7755

Beplantingen, sierbestrating, grondwerk, vijvers, terrassen, tuinverlichting of prieel: Hoveniersbedrijf Snijders staat garant voor een vakkundige aanleg van uw tuin en ontwerpt een tuin die uw verwachtingen overtreft.